Modrić izrinil čarovnika Özila

Foto: EPA
Foto: EPA
V madridskem Realu so se morali za prihod Luke Modrića pošteno namučiti, okrepitev s hrvaškim reprezentantom pa ni koristila vsem vpletenim. Po prihodu nekdanjega nogometaša Tottenhama je mesto v prvi enajsterici izgubil nemški čarovnik Mesut Özil.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA modrić özil real granada Prihod Luke Modrića je ugodil željam Joseja Mourinha, posledično pa je mesto v začetni enajsterici izgubil Mesut Özil. Mourinho je želel, da se nemški nogometaš bori za mesto v prvi postavi; boj, ki ga Özil trenutno izgublja.

Real je na tekmi španske lige proti Sevilli, ki je bila na sporedu 15. septembra, zaostajal z 1:0, Mourinho pa je Özila potegnil na klop. Nemec od takrat še ni začel tekme v prvi enajsterici. Napadalni vezist je prepričan, da je bil zapostavljen, Mourinho pa je še dodal sol na rano, ko ga je dan po tekmi poslal na trening z ostalimi rezervisti. Medtem je Modrić že zasedel mesto med ''nedotakljivimi''. Özil je tekmi proti Vallecanu in Cityju začel s klopi, vendar je odločen, da bo ponovno našel mesto v začetni enajsterici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.