Šport > Nogomet
31 ogledov

Modrić izrinil čarovnika Özila

mesut özil EPA
V madridskem Realu so se morali za prihod Luke Modrića pošteno namučiti, okrepitev s hrvaškim reprezentantom pa ni koristila vsem vpletenim. Po prihodu nekdanjega nogometaša Tottenhama je mesto v prvi enajsterici izgubil nemški čarovnik Mesut Özil.

modrić özil real granada | Avtor: EPA EPA
Prihod Luke Modrića je ugodil željam Joseja Mourinha, posledično pa je mesto v začetni enajsterici izgubil Mesut Özil. Mourinho je želel, da se nemški nogometaš bori za mesto v prvi postavi; boj, ki ga Özil trenutno izgublja.

Real je na tekmi španske lige proti Sevilli, ki je bila na sporedu 15. septembra, zaostajal z 1:0, Mourinho pa je Özila potegnil na klop. Nemec od takrat še ni začel tekme v prvi enajsterici. Napadalni vezist je prepričan, da je bil zapostavljen, Mourinho pa je še dodal sol na rano, ko ga je dan po tekmi poslal na trening z ostalimi rezervisti. Medtem je Modrić že zasedel mesto med ''nedotakljivimi''. Özil je tekmi proti Vallecanu in Cityju začel s klopi, vendar je odločen, da bo ponovno našel mesto v začetni enajsterici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.