Šport > Nogomet
19 ogledov

Özila imajo raje kot Modrića

Özil Ozil Oezil Bayern München Real Madrid Liga prvakov polfinale prva tekma pok EPA
Internetna anketa španskega dnevnika AS je pred bralce postavila vprašanje, komu bolj zaupajo, Mesutu Özilu ali Luki Modriću.

Kot najbrž veste, se je celotno poletje vlekla saga o prestopu hrvaškega reprezentanta Luke Modrića iz Tottenhama v Madrid, z njegovim prihodom pa se je pojavila dilema, kdo je bolj primeren za nastopanje v začetni postavi "los merengues", Zadrčan ali Nemec turškega rodu Mesut Özil.

Španski športni časnik AS je izvedel anketo, v kateri je sodelovalo več kot 70 tisoč ljudi, rezultati pa so presenetljivo enostranski. Kar 66 odstotkov sodelujočih je svoj glas namenilo nemškemu reprezentantu, le 34 odstotkov pa jih preferira madridsko devetnajstico.

Na zadnji prvenstveni tekmi proti Rayu Vallecanu je prednost dobil Modrić, Özil je svojo priložnost dočakal na klopi. V običajni postavitvi Joséja Mourinha 4-2-3-1 je ponavadi prostor le za enega izmed obeh virtuozov, ob alternativnem sistemu s tremi pretežno defenzivnimi vezisti pa niti eden niti drugi nimata zagotovljenega mesta v začetni enajsterici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.