Šport > Nogomet
28 ogledov

Mou že izbral novega "ića" - Radoševića

mourinho zoran mamić zagreb Igor Kralj/PIXELL
Španski mediji v navezavi s svojimi hrvaškimi kolegi poročajo, da je Realov trener José Mourinho za naslednjo sezono že izbral prvega nogometaša, ki bo okrepil njegov beli balet. To naj bi postal Hajdukov vezist Josip Radošević, Mourinho pa se je za prestop bojda dogovarjal med obiskom Zagreba prejšnji teden.

"Portugalski trener je, poleg tega, da je od blizu videl vse, kar je Luka Modrić počel s svojo reprezentanco, izkoristil pot za dogovor s Hajdukom za prihod 18-letnega zadnjega vezista, ki je te dni dobil prvi vpoklic v člansko reprezentanco svoje države," pišejo na spletni strani madridskega športnega časnika As (www.as.com).

Po poročanju Sportskih novosti je Joséju Mourinhu pri poslu na pomoč priskočil nekdanji Realov zvezdnik in športni direktor kluba Predrag Mijatović, ki si je kvalifikacijsko tekmo med Hrvaško in Makedonijo v Zagrebu ogledal ob boku Portugalca. Ključne naj bi bile tudi besede Tomislava Ivkovića, nekdanjega hrvaškega vratarja, ki je dober Mourinhov prijatelj.

Kariera Radoševića gre v zadnjih mesecih le še navzgor. Odkar je debitiral za člansko moštvo Hajduka je postal nezamenljiv na sredini igrišča, potem ko je igral za vse mladinske selekcije hrvaške reprezentance pa je pred dnevi proti Belgiji v Bruslju (1:1) debitiral kar v prvi postavi selektorja Igorja Štimca.

Komentarjev 2
  • puksicd 21:22 15.september 2012.

    NEVERJETNO, KAKŠNE PA SI VI PRIVOŠČITE! NOVEGA "IČA"? SRAMOTA! UREDNIK?

  • Oseba_ 17:46 15.september 2012.

    Zakaj , Žurnal24, je to, da se nekdo piše na IĆ pomembno ?? Vsi smo ljudje.