Modrić se je vrnil k Spursom

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Hrvaški nogometni reprezentant Luka Modrić se je iz domovine vrnil v Tottenham. Ni se sicer pridružil ekipi, ki se na sezono pripravlja v ZDA, ampak bo treniral v klubskem centru v Londonu.
Oglej si celoten članek

Hrvaškemu vezistu je očitno dovolj kazni, saj naj bi po ukazu trenerja Andrea Villas-Boasa plačal za vsak dan, ki ga ne bi preživel na treningu.

Luko Modrića so že kaznovali s plačilom 80 tisoč funtov, ker prejšnji teden ni odpotoval na priprave v ZDA in je raje odpotoval na hrvaško primorje, kjer naj bi čakal na prestop k madridskemu Realu. Nove kazni pa si nogometaš, ki si po vsej sili želi zapustiti Tottenham, očitno ni hotel privoščiti. Zato se je odločil, da se vrne v London.

"Vem, da je bilo to prvič, da je Modrić kršil klubsko disciplino. Že prej je imel ponudbe, a je mirno opravljal svoje naloge pri Tottenhamu in na koncu v klubu ostal. Take vrste protesti pri nogometaših njegovega kova niso redkost, a klub mora zaščititi svoje interese. Zato smo se odločili za kazen," je dejal portugalski strateg, ki je očitno prestrašil Modrića.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.