Šport > Nogomet
19 ogledov

Modrić se je vrnil k Spursom

Juan Mata Luka Modrić Reuters
Hrvaški nogometni reprezentant Luka Modrić se je iz domovine vrnil v Tottenham. Ni se sicer pridružil ekipi, ki se na sezono pripravlja v ZDA, ampak bo treniral v klubskem centru v Londonu.

Hrvaškemu vezistu je očitno dovolj kazni, saj naj bi po ukazu trenerja Andrea Villas-Boasa plačal za vsak dan, ki ga ne bi preživel na treningu.

Luko Modrića so že kaznovali s plačilom 80 tisoč funtov, ker prejšnji teden ni odpotoval na priprave v ZDA in je raje odpotoval na hrvaško primorje, kjer naj bi čakal na prestop k madridskemu Realu. Nove kazni pa si nogometaš, ki si po vsej sili želi zapustiti Tottenham, očitno ni hotel privoščiti. Zato se je odločil, da se vrne v London.

"Vem, da je bilo to prvič, da je Modrić kršil klubsko disciplino. Že prej je imel ponudbe, a je mirno opravljal svoje naloge pri Tottenhamu in na koncu v klubu ostal. Take vrste protesti pri nogometaših njegovega kova niso redkost, a klub mora zaščititi svoje interese. Zato smo se odločili za kazen," je dejal portugalski strateg, ki je očitno prestrašil Modrića.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.