Šport > Nogomet
20 ogledov

Spor Modrića in Villas-Boasa se nadaljuje

modrić hrvaška reprezentanca EPA
V angleškem prvoligašu Tottenham so se odločili, da Luko Modrića kaznujejo s sto tisoč evri kazni. Hrvaški reprezentant si je jezo svojih delodajalcev nakopal, ker se ni udeležil treningov ekipe in nasprotoval odhodu na priprave v ZDA. Zdaj se je izkazalo, da je kazen zahteval trener.

Stanje na White Hart Lanu se očitno iz dneva v dan bolj zaostruje. Kot smo že poročali, se hrvaški nogometaš Luka Modrić ni udeležil treningov ekipe pred prihajajočo sezono, prav tako pa s četo Andréa Villas-Boasa ni želel odpotovati v Ameriko, kamor so se odpravili na priprave. Angleški The Telegraph poroča, da je prav Villas-Boas zahteval kazen v višini sto tisočih evrov, ki jo bo moral Modrić plačati iz lastnega žepa. Znesek znaša približno dvotedensko plačo, kar Modriću, ki se mu vse bolj mudi prestopiti k madridskemu Realu, ne bo povzročilo pretirane finančne škode.

Glavni krivec za zaostritev odnosov naj bi bil trener André Villas-Boas, ki je v zadnjem intervjuju pred odhodom v ZDA obsodil odločitve Hrvata. "Mislim, da je Modrić naredil napako. To se mu bo maščevalo. S tem je vse skupaj samo še poslabšal in ujezil predsednika Tottenhama," je povedal Portugalec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.