Modrić v Realu: "Želim osvojiti vse"

Foto: EPA modrić real Foto: Reuters modrić sin Foto: Reuters modrić sin ivano real Foto: Reuters modrić sin ivanožena vanja oče real Foto: EPA modrić real Foto: EPA modrić real Foto: EPA modrić real Foto: EPA modrić real Foto: EPA Luka Modrić prihod v Madrid Foto: EPA Luka Modrić prihod v Madrid Foto: EPA Luka Modrić prihod v Madrid
Hrvaški reprezentant Luka Modrić je končno dosanjal svoje sanje. Podpisal je petletno pogodbo z Real Madridom. Nosil bo dres s številko 19: "Želim uživati v nogometu, napredovati ter pomagati ekipi osvojiti vse."
Oglej si celoten članek

"Zelo sem srečen. Čast je igrati za največji klub na svetu. Gre za največji izziv, a sem prepričan, da bom upravičil pričakovanja,“ je Luka Modrić, ki je podpisal petletno pogodbo, dejal na predstavitveni tiskovni konferenci: "Moj cilj je, da si izborim mesto v moštvu. Težko bo, a sem pripravljen. Osvajanje naslovov z Realom je zame izziv. Imam vse, kar potrebujem. Želim uživati v nogometu, napredovati ter pomagati ekipi osvojiti vse.“ Hrvaški vezist, ki bo nosil številko 19, 14-ico že ima Xabi Alonso, se je še zahvalil svojemu nekdanjemu klubu Tottenhamu, kjer je "preživel fantastična leta“ in dodal, da bo za prihod v pravo formo rabil nekaj tekem, čeprav je vadil in odigral 25 minut za hrvaško reprezentanco prejšnji teden.

Nihče drug ga ni zanimal

Dalmatinec, ki doslej še ni govoril s Josejem Mourinhem, upa, da bo to storil na prvem treningu, prvič pa mu je zanimanje Reala na uho prišlo pred evropskim prvenstvom: "Ko sem izvedel, da se Real zanima zame, me ni zanimal noben drug klub več. Gre za najboljši klub na svetu z najboljšim trenerjem in najboljšimi igralci.“

"V Realu poznajo le zmage"

Kot je znano, naj bi Real za Luko Modrića Tottenhamu odštel 41 milijonov evrov, čeprav so številke v medijih zelo različne, gibljejo se med 30 in 41 milijoni. Modrić je v Madrid z zasebnim letalom sicer prispel nekaj minut pred poldnevom, nato pa v kliniki Sanitas La Moraleja uspešno opravil tudi zdravniški pregled. "Luka mora vedeti nekaj: v Realu je vsak dan treba zmagovati. Tudi na treningu! V Realu poznajo le zmage. In dobro igro. Če zmagaš z 1:0, te dočakajo žvižgi, nikogar ne zanimajo takšne zmage," je rojaku na dušo položil prvi Hrvat v Realu, Robert Prosinečki.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:39 27. Avgust 2012.

    Ajde Luka, da bi imel čim boljšo sezono v Realu. Ne bo pa lahko v španski ligi...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.