Modrića nasmejalo vprašanje o Ronaldu

Foto: Epa luka modrić fifa nagrada Foto: Epa luka modrić fifa nagrada Foto: Epa luka modrić fifa nagrada Foto: Epa luka modrić fifa nagrada Foto: Epa luka modrić fifa nagrada Foto: Epa
Portugalski napadalec se ni udeležil slavnostne podelitve v Londonu.
Oglej si celoten članek

V britanski prestolnici so v ponedeljek okronali najboljšega nogometaša leta 2018 po izboru Mednarodne nogometne zveze (Fifa). Prvič po desetletju priznanje ni romalo v roke Cristiana Ronalda (2008, 2013, 2014, 2016, 2017) ali Lionela Messija (2009, 2010, 2011, 2012, 2015), temveč se je z laskavim nazivom okitil hrvaški nogometni zvezdnik Luka Modrić.

Najboljša nogometaša zadnjega desetletja se prireditve nista udeležila.

"Vsak ima svoje razloge. Seveda bi si želel, da sta tukaj, vendar ju ni," je novinarjem povedal Modrić. Na vprašanje, ali je bil v zadnjih dneh v stiku z nekdanjim sogiralcem, je odvrnil: "Ne. Poslal mi je sporočilo, potem ko sem dobil nagrado Evropske nogometne zveze (Uefa). Od takrat se nisva slišala. Telefona nimam pri sebi, morda mi je poslal čestitko."

Igralec leta Po desetih letih prekinjena vladavina Messija in Ronalda

Razprava o tem, ali je priznanje šlo v roke pravemu nogometašu, se Modriću zdi brezpredmetna. "Ne želim se vpletati v debato, ali je bila nagrada zaslužena ali ne. Rad bi se zahvalil vsem, ki so glasovali zame, in nadaljvati z enakim delom kot doslej," je povedal hrvaški vezist.

Modrića so o Ronaldu povprašali že ob prihodu na podelitev. Novinarje na rdeči preprogi je zanimalo, ali sta se s Portugalcem morda šalila o tem, kdo bo prejemnik nagrade, kot sta to počela v preteklosti. "Ne, tokrat se nisva," se je nasmehnil Modrić, še bolj pa ga je nasmejalo novinarjevo naslednje vprašanje.

"Cristiano vse to jemlje zelo resno, kajne?" "Ja, ja. (smeh, op. a.)," je iskreno odvrnil Hrvat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.