Mohamed Kloppu: "Pi**a tvoje pof**ane mame!"

Foto: Epa Antonio Mohamed Foto: Epa Foto: Epa jürgen klopp Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa
Argentinski trener je priznal, da mu je ob provokaciji Jürgena Kloppa zavrela kri.
Oglej si celoten članek

Antonio Mohamed, trener Monterreyja, je razkril podrobnosti verbalnega napada na trenerja Liverpoola Jürgena Kloppa med polfinalno tekmo klubskega svetovnega prvenstva.

Angleški velikan je takrat napredoval z izidom 2:1, nato pa v finalu premagal še Flamengo (1:0) za prvo lovoriko na tem tekmovanju.

Tako Mohamed kot Klopp sta imela med polfinalnim obračunom veliko pripomb na sojenje, nakar je nekdanji strateg Borussie Dortmund po sporu okoli rumenih kartonov svojega kolega vrgel iz tira, ko mu je pokazal svoj jezik.

Foto: Epa

"Zgodilo se je to, da je bil nespoštljiv do mene. Ves čas je zahteval rumeni karton, ker naj bi bili moji igralci preveč agresivni do Mohameda Salaha. Ko pa sem jaz zahteval kazen za njegovega igralca, mi je pokazal jezik in se norčeval. Sprva sem se smejal, nato pa sem postal jezen in ugriznil v vabo. Moja mirnost in razsodnost sta izpuhteli," je priznal Mohamed. 

"Ne spomnim se točno, kaj sem mu rekel, ker če bi preklinjal v angleščini, potem ne bi bil zvest sebi. Mislim, da sem dejal 'pi**a tvoje pof**ane mame, koga boš ti je*al? Nato sem odšel stran, saj se ne maram prepirati s klopjo nasprotne ekipe, a v tistem trenutku sem ponorel, ker sem dobil občutek, da me ne spoštuje. Ne vem, če sem ravnal prav ali narobe, a bilo je iz srca," je pojasnil argentinski strateg.

Foto: Epa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.