Mojstrovina, ki jo je obžaloval

Foto: EPA
Foto: EPA
Branilec Real Madrida je na tekmi s Sevillo dosegel enega najlepših golov v svoji karieri, pri čemer je obnovil poškodbo rame s septembrske tekme s Šahtarjem.
Oglej si celoten članek

Real Madrid si je v 11. krogu španske La Lige privoščil spodrsljaj in ima po porazu proti Sevilli (2:3) na lestvici tri točke zaostanka za večnimi rivali iz Barcelone.

Foto: EPA sergio ramos Galaktiki so sicer povedli v 22. minuti, ko se je po podaji iz kota z izjemnim strelom s škarjicami izkazal Sergio Ramos, veselje nogometašev pa je skazila poškodba legendarnega branilca, ki je nerodno pristal na svoji levi rami.

Če je sprva kazalo, da Ramos iz spoštovanja do svojega nekdanjega kluba ne želi slaviti zadetka, se je hitro izkazalo, da razlog za njegovo zadržanost tiči v bolečinah.

Španski reprezentant je namreč obnovil poškodbo rame, ki jo je staknil pred dvema meseca na obračunu Lige prvakov s Šahtarjem. 

Ramosu je na pomoč priskočila zdravniška služba in čeprav je poskušal nadaljevati, je moral v 31. minuti priznati premoč bolečinam in predčasno zapustiti zelenico.

Rafael Benítez je ob odsotnosti kapetana zabeležil prvi poraz z Real Madridom, v naslednjem krogu pa ga čaka najtežja preizkušnja do sedaj, saj bo 21. novembra na Santiago Bernabéuu gostovala Barcelona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.