Šport > Nogomet
14 ogledov

Mojstrovina, ki jo je obžaloval

sergio ramos EPA
Branilec Real Madrida je na tekmi s Sevillo dosegel enega najlepših golov v svoji karieri, pri čemer je obnovil poškodbo rame s septembrske tekme s Šahtarjem.

Real Madrid si je v 11. krogu španske La Lige privoščil spodrsljaj in ima po porazu proti Sevilli (2:3) na lestvici tri točke zaostanka za večnimi rivali iz Barcelone.

sergio ramos | Avtor: EPA EPA
Galaktiki so sicer povedli v 22. minuti, ko se je po podaji iz kota z izjemnim strelom s škarjicami izkazal Sergio Ramos, veselje nogometašev pa je skazila poškodba legendarnega branilca, ki je nerodno pristal na svoji levi rami.

Če je sprva kazalo, da Ramos iz spoštovanja do svojega nekdanjega kluba ne želi slaviti zadetka, se je hitro izkazalo, da razlog za njegovo zadržanost tiči v bolečinah.

Španski reprezentant je namreč obnovil poškodbo rame, ki jo je staknil pred dvema meseca na obračunu Lige prvakov s Šahtarjem. 

Ramosu je na pomoč priskočila zdravniška služba in čeprav je poskušal nadaljevati, je moral v 31. minuti priznati premoč bolečinam in predčasno zapustiti zelenico.

Rafael Benítez je ob odsotnosti kapetana zabeležil prvi poraz z Real Madridom, v naslednjem krogu pa ga čaka najtežja preizkušnja do sedaj, saj bo 21. novembra na Santiago Bernabéuu gostovala Barcelona.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.