Mojstrovina ni navdušila Katanca! Sledi kazen!

Reprezentant Združenih arabskih emiratov, ki jih s klopi sicer vodi Slovenec Srečko Katanec, Awan Diab je na prijateljskem srečanju proti Libanonu v 79. minuti poskrbel za potezo srečanja, potem ko se je tik pred strelom z enajstih metrov zavrtel kot kakšna plesalka. Na presenečenje je Diab tudi zadel in pripomogel k zmagi svoje reprezentance s 6:2.
Oglej si celoten članek

Nogometaši ZAE so na stadionu Khalifa gostili Libanon, vodili s 5:2 in imeli na voljo udarec z bele točke. Izvajalec je bil napadalec Awana Diab, ki je začel običajno, nato pa izvedel pravo akrobacijo na igrišču, ki so jo označili za nadvse arogantno – obrnil se je za 180 stopinj in s peto žogo brcnil proti mreži. Diab je sicer povišal na 6:2, saj libanonski vratar na takšen poskus sploh ni trznil.

Podcenjevalni odnos do nasprotnika pa za razliko od občinstva ni niti najmanj navdušil selektorja ZAE Katanca, ki je nogometaša takoj potegnil z igrišča in – čeprav se naslednji teden začnejo kvalifikacije za azijsko prvenstvo – napovedal tudi disciplinsko kazen. Diab si je sicer že takoj po enajstmetrovki zaradi nešportne poteze prislužil rumeni karton.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:19 25. Julij 2011.

    pravo uporabniško ime maš :) ti čist ustreza

  • 15:06 18. Julij 2011.

    ALAH IS GREAT, ALAH je kriv, da je padel gol...ALAH..............

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.