Šport > Nogomet
26 ogledov

Mojstrovina ni navdušila Katanca! Sledi kazen!

enajstmetrovka Youtube
Reprezentant Združenih arabskih emiratov, ki jih s klopi sicer vodi Slovenec Srečko Katanec, Awan Diab je na prijateljskem srečanju proti Libanonu v 79. minuti poskrbel za potezo srečanja, potem ko se je tik pred strelom z enajstih metrov zavrtel kot kakšna plesalka. Na presenečenje je Diab tudi zadel in pripomogel k zmagi svoje reprezentance s 6:2.

Nogometaši ZAE so na stadionu Khalifa gostili Libanon, vodili s 5:2 in imeli na voljo udarec z bele točke. Izvajalec je bil napadalec Awana Diab, ki je začel običajno, nato pa izvedel pravo akrobacijo na igrišču, ki so jo označili za nadvse arogantno – obrnil se je za 180 stopinj in s peto žogo brcnil proti mreži. Diab je sicer povišal na 6:2, saj libanonski vratar na takšen poskus sploh ni trznil.

Podcenjevalni odnos do nasprotnika pa za razliko od občinstva ni niti najmanj navdušil selektorja ZAE Katanca, ki je nogometaša takoj potegnil z igrišča in – čeprav se naslednji teden začnejo kvalifikacije za azijsko prvenstvo – napovedal tudi disciplinsko kazen. Diab si je sicer že takoj po enajstmetrovki zaradi nešportne poteze prislužil rumeni karton.

Komentarjev 2
  • Kristjan Mesiček 16:19 25.julij 2011.

    pravo uporabniško ime maš :) ti čist ustreza

  • kmetek 15:06 18.julij 2011.

    ALAH IS GREAT, ALAH je kriv, da je padel gol...ALAH..............