Monfils prvič premagal Federerja

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
V finalu masters v Parizu se bosta pomerila Robin Söderling in Gael Monfils. Prvi je bil v polfinalu boljši od Michaela Llodraja, drugi pa je sploh prvič v karieri premagal Rogerja Federerja.
Oglej si celoten članek

V finalu 2,75 milijona evrov vrednega turnirja mastersa 1000 v Parizu se bosta pomerila Šved Robin Söderling in Francoz Gael Monfils. Šved je v polfinalu po dramatičnem razpletu premagal domačina Michaela Llodraja, Monfils pa je izločil prvega nosilca Švicarja Rogerja Federerja. Štirinajst tisoč gledalcev v dvorani Bercy je spremljalo dva dramatična dvoboja. Oba zmagovalca sta morala reševati zaključne žogice; Söderling je rešil dve, Monfils pa kar pet. Robin Söderling se bo v finalu potegoval za šesti naslov v karieri, drugega letos, Monfils, ki v karieri še nikoli ni premagal Šveda, pa bo naskakoval svojo četrto lovoriko oziroma drugo v tej sezoni.

Masters 1000, Pariz, polfinale:

Robin Söderling (Šve/4) : Michael Llodra (Fra) 6:7 (0), 7:5, 7:6 (6);
Gael Monfils (Fra) : Roger Federer (Švi/1) 7:6 (7), 6:7 (1), 7:6 (4).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.