Montanes presenetil Federerja

Foto: Žurnal24 Roland Garros se bliža in Roger Federer si je privošil spodrsljaj. (Foto: Reuter
Prvi igralec sveta Roger Federer na pesku ni v pravi formi. Po spodrsljaju v Rimu si je novega privoščil v Estorilu. V polfinalu ga je premagal Albert Montanes.
Oglej si celoten članek
Američana Sam Querrey in John Isner, tretji oziroma drugi nosilec, sta finalista teniškega turnirja v Beogradu. V finalu teniškega turnirja v Münchnu pa se bosta pomerila prvi nosilec Hrvat Marin Čilić in drugopostavljeni igralec Rus Mihajil Južni.

V finalu teniškega turnirja v Estorilu se bosta pomerila četrti nosilec, Španec Albert Montanes, in Portugalec Frederico Gil. Španec je v polfinalu s 6:2 in 7:6 premagal prvega igralca sveta, Švicarja Rogerja Federerja, domačin pa je bil s 6:2, 5:7 in 6:3 boljši od petega nosilca, Španca Guillerma Garcia-Lopeza. Federer je sploh prvič igral na turnirju v Estorilu. Z nastopi na peščenih igriščih se pripravlja za pariški turnir, a zaenkrat mu ne gre najbolje. V Rimu je izgubil že svoj prvi dvoboj, tokrat je dva vendarle dobil. "Nisem zaskrbljen. Do OP Francije še daleč," je v prvi izjavi po porazu povedal Federer.

Estoril, ATP, polfinale

Albert Montanes (Špa/4) : Roger Federer (Švi/1) 6:2, 7:6 (5)
Frederico Gil (Por) :  Guillermo Garcia-Lopez (Špa/5) 6:2, 5:7, 6:3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.