Montreal še petič v šestih poskusih

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V severnoameriški hokejski ligi NHL je bilo v noči na četrtek na sporedu šest tekem.
Oglej si celoten članek

Tekma med Dallas Stars in Montreal Canadiens se je končala po podaljšku, s 4:3 so v gosteh slavili hokejisti Montreala. Mož odločitve je bil Max Pacioretty, ki je tako Montreal Canadiens popeljal do nove zmage v podaljšku. Ekipa je tej sezoni zabeležila že pet zmag v šestih tekmah z dodatnim igralnim časom. Pacioretty se je med strelce vpisal tudi v rednem delu srečanja.

"Gostovanja so do zdaj za nas zelo uspešna. Doslej nismo dobro igrali v podaljških, a očitno nam je veliko število tekem s podaljškom pomagalo, da smo zdaj v tem elementu igre boljši," je po tekmi povedal Pacioretty, ki je doslej v karieri dosegel že osem golov v podaljških, od sezone 2013/14 pa ima že 33 zmagovalnih zadetkov, ki so odločili tekme, v tem obdobju zaostaja zgolj za Aleksom Ovečkinom (35).

Niz porazov so nadaljevali pri Arizona Coyotes, ki so v gosteh z 0:3 klonili proti Vancouver Canucks. To je bil že sedmi zaporedni poraz za ekipo Arizone. Za kanadsko moštvo so gole dosegli Sven Bärtschi, Brandon Sutter in Bo Horvat. Arizona z 11 zmagami in 26 porazi zaseda zadnje mesto pacifiške skupine.

Anaheim Ducks so z 2:0 premagali Detroit Red Wings. Za gostitelje sta zadela Nick Ritchie in Ondrej Kase, rački pa so s 46 točkami na drugem mestu pacifiške skupine. Na preostalih tekmah so Florida Panthers z 1:4 izgubili proti Winnipeg Jets, Philadelphia Flyers so proti New York Rangers klonili z 2:5, Calgary Flames pa so Colorado Avalanche ugnali s 4:1.

Ekipa Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja bo drevi gostila Detroit Red Wings.

Liga NHL, izidi:

Florida Panthers - Winnipeg Jets 1:4
Dallas Stars - Montreal Canadiens 3:4 (podaljšek)
Vancouver Canucks - Arizona Coyotes 3:0
Philadelphia Flyers - New York Rangers 2:5
Calgary Flames - Colorado Avalanche 4:1
Anaheim Ducks - Detroit Red Wings 2:0

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.