Moratti: Mourinho nas bo zapustil

Foto: Žurnal24 Jose_Mourinho_EPA - main
Lastnik Interja Massimo Moratti meni, da bo na klopi le stežka zadržal portugalskega trenerja Joseja Mourinha, ki je letos klub popeljal že do dveh lovorik.
Oglej si celoten članek

Trener nogometašev Interja Jose Mourinho je po osvojitvi naslova italijanskega prvaka in pokala zanikal, da naj bi po koncu sezone sedel na klop madridskega Reala, a v isti sapi dodal, da v Italiji ni srečen.

Zaradi tega niso srečni niti navijači nerazzurrov, pa čeprav se lahko skupaj z Mourinhom v soboto veselijo že tretje letošnje lovorike – naslova evropskega klubskega prvaka. Po finalni tekmi Lige prvakov, v kateri se bo Inter pomeril proti nemškemu Bayernu, bo znano, kako se bo odločil portugalski strokovnjak, ki bo morda prav v soboto na Santiagu Bernabeu v Madridu zadnjič vodil črno-modre.

Čeprav Mourinho še daje upanje navijačem, da morda le ostane v klubu, pa tega upanja očitno nima več lastnik Interja Massimo Moratti, ki pravi: "Težko je oceniti, kako se bo ta vulkan karakterja odločil, na katero stran se bo obrnil. Užival sem prav vsak dan, odkar je na klopi Interja. Upam, da bo ostal, če pa me sprašujete za osebno mnenje, pa menim, da ne bo tako. Za klub je naredil ogromno. Verjamem, da bomo čez nekaj dni prvaki Evrope."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.