Šport > Nogomet
13 ogledov

Moratti: Mourinho nas bo zapustil

Jose_Mourinho_EPA - main Žurnal24 main
Lastnik Interja Massimo Moratti meni, da bo na klopi le stežka zadržal portugalskega trenerja Joseja Mourinha, ki je letos klub popeljal že do dveh lovorik.

Trener nogometašev Interja Jose Mourinho je po osvojitvi naslova italijanskega prvaka in pokala zanikal, da naj bi po koncu sezone sedel na klop madridskega Reala, a v isti sapi dodal, da v Italiji ni srečen.

Zaradi tega niso srečni niti navijači nerazzurrov, pa čeprav se lahko skupaj z Mourinhom v soboto veselijo že tretje letošnje lovorike – naslova evropskega klubskega prvaka. Po finalni tekmi Lige prvakov, v kateri se bo Inter pomeril proti nemškemu Bayernu, bo znano, kako se bo odločil portugalski strokovnjak, ki bo morda prav v soboto na Santiagu Bernabeu v Madridu zadnjič vodil črno-modre.

Čeprav Mourinho še daje upanje navijačem, da morda le ostane v klubu, pa tega upanja očitno nima več lastnik Interja Massimo Moratti, ki pravi: "Težko je oceniti, kako se bo ta vulkan karakterja odločil, na katero stran se bo obrnil. Užival sem prav vsak dan, odkar je na klopi Interja. Upam, da bo ostal, če pa me sprašujete za osebno mnenje, pa menim, da ne bo tako. Za klub je naredil ogromno. Verjamem, da bomo čez nekaj dni prvaki Evrope."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.