Mörec gre v drugo grško ligo

Foto: Saša Despot Mörec reprezentanca Slovenija trening markirka dres
Reprezentant Mitja Mörec je podpisal dvoletno pogodbo z ambicioznim grškim klubom Panetolikosom. Pomagal mu bo v želji po preboju v prvo grško ligo.
Oglej si celoten članek

Reprezentančni branilec Mitja Mörec bo nogometno kariero nadaljeval v Grčiji. V četrtek je uspešno prestal zdravniški pregled in po opravljeni zadnji formalnosti podpisal dvoletno pogodbo z grškim drugoligaškim klubom Panetolikosom. Za 26-letnim slovenskim reprezentantom so slabe izkušnje in blede predstave pri dveh bolgarskih prvoligaših iz Sofije – CSKA in Slaviji, zdaj pa pričakuje boljše čase v ambicioznem drugoligaškem grškem moštvu z močnim finančnim zaledjem. Predsednik grškega moštva je namreč bogati poslovnež Fotis Kostoulas, ki napoveduje preboj v elitni klub grškega nogometa.

Nekdanji nogometaš Mure, Maccabija in graškega Sturma kot odločilen motiv za prihod v Atene omenja glavnega trenerja 45-letnega Srba Sinišo Gogića, nekdanjega zvezdnika Olympiakosa. Mörec je bil navdušen tudi s pogoji in s sprejemom s strani fanatičnih nogometnih navdušencev kluba z bogato zgodovino iz mesta Agrinio, za katerega sta denimo igrala Stratos Apostolakis in Petros Michos, ki sta oblekla tudi dres grške reprezentance.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.