Šport > Nogomet
15 ogledov

Mörec gre v drugo grško ligo

Mörec reprezentanca Slovenija trening markirka dres Saša Despot
Reprezentant Mitja Mörec je podpisal dvoletno pogodbo z ambicioznim grškim klubom Panetolikosom. Pomagal mu bo v želji po preboju v prvo grško ligo.

Reprezentančni branilec Mitja Mörec bo nogometno kariero nadaljeval v Grčiji. V četrtek je uspešno prestal zdravniški pregled in po opravljeni zadnji formalnosti podpisal dvoletno pogodbo z grškim drugoligaškim klubom Panetolikosom. Za 26-letnim slovenskim reprezentantom so slabe izkušnje in blede predstave pri dveh bolgarskih prvoligaših iz Sofije – CSKA in Slaviji, zdaj pa pričakuje boljše čase v ambicioznem drugoligaškem grškem moštvu z močnim finančnim zaledjem. Predsednik grškega moštva je namreč bogati poslovnež Fotis Kostoulas, ki napoveduje preboj v elitni klub grškega nogometa.

Nekdanji nogometaš Mure, Maccabija in graškega Sturma kot odločilen motiv za prihod v Atene omenja glavnega trenerja 45-letnega Srba Sinišo Gogića, nekdanjega zvezdnika Olympiakosa. Mörec je bil navdušen tudi s pogoji in s sprejemom s strani fanatičnih nogometnih navdušencev kluba z bogato zgodovino iz mesta Agrinio, za katerega sta denimo igrala Stratos Apostolakis in Petros Michos, ki sta oblekla tudi dres grške reprezentance.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.