Moštva zapovedala obvezno cepljenje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Igralcem, ki ne bodo cepljeni grozi znižanje plače, dodatna denarna kazen ali pa celo suspenz.
Oglej si celoten članek

Košarkarji NBA moštev Golden State Warriors, New York Knicks in Brooklyn Nets se bodo morali cepiti proti covidu-19, če bodo želeli zaigrati na domačih tekmah, je odločilo vodstvo tekmovanja.

Svetovne agencije, ki povzemajo ameriške medije, poročajo, da za San Francisco in New York veljajo uredbe, ki določajo, da morajo biti osebe starejše od 12 let cepljene, če želijo vstop v določene objekte v mesto.

Mednje sodijo tudi košarkarske dvorane Chase Center v San Franciscu ter Madison Square Garden in Barclays Center v New Yorku. Izjema pri teh ukrepih so osebe, ki se ne smejo oziroma ne želijo cepiti iz zdravstvenih in verskih razlogov.

Foto Policisti ustavili Dončića, sledilo je ...

Kot poroča hrvaška tiskovna agencija Hina, ki povzema ameriški The Athletic, igralcem, ki ne bodo cepljeni grozi znižanje plače, dodatna denarna kazen ali pa celo suspenz.

Mediji pa poročajo tudi, da je vodstvo lige NBA opozorilo vse klube, da morajo biti vsi klubski sodelavci, ki bodo imeli stik s košarkarji, cepljeni do nove sezone, ki se začne 19. novembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.