Motociklista po trku obračunavala s pestmi

Foto: youtube Motociklista
Prikaz tega, kaj ne smete početi na motociklistični dirki.
Oglej si celoten članek

Za nevsekdanji dogodek sta poskrbela motociklista Marion Calvo in Jorge Martinez. Dirkača sta namreč na dirki kostariškega prvenstva poskrbela za spletni hit, hkrati pa sta si prislužila še visoko kazen.

Omenjeni dvojec se je na stezi namreč zapletel v nesrečo, Martineza je trk zbil iz sedeža, da bi se rešil grdega padca, pa se je oprijel tekmečevega motorja. Calvo je začel ustavljati, njegov 'sopotnik' pa se je otresel svojega motorja, ki je poletel čez stezo in pri tem na srečo ni zadel nikogar od ostalih dirkačev. A tu se je šele vse skupaj prav začelo.

Calvo je ustavil svoj motocikel, Martinez pa mu je nato hitro 'poskušal razložiti', kdo je kriv za trk. Udarec s pestjo je prevrnil prvega, drugi pa je mirno odkorakal. No, vsaj poskušal, saj je za njim planil Calvo in ga odrinil. Medtem so ostali dirkači še dirjali po stezi. Naposled je prevladal kanček pameti, da ni prišlo do pretepa na dirkališču.

Calvo je skušal nadaljevati dirko, ki pa so jo medtem že prekinili. Oba motociklista sta dobila dve leti prepovedi dirkanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.