Šport > Moto športi
3684 ogledov

Motociklista po trku obračunavala s pestmi

Motociklista youtube
Prikaz tega, kaj ne smete početi na motociklistični dirki.

Za nevsekdanji dogodek sta poskrbela motociklista Marion Calvo in Jorge Martinez. Dirkača sta namreč na dirki kostariškega prvenstva poskrbela za spletni hit, hkrati pa sta si prislužila še visoko kazen.

Omenjeni dvojec se je na stezi namreč zapletel v nesrečo, Martineza je trk zbil iz sedeža, da bi se rešil grdega padca, pa se je oprijel tekmečevega motorja. Calvo je začel ustavljati, njegov 'sopotnik' pa se je otresel svojega motorja, ki je poletel čez stezo in pri tem na srečo ni zadel nikogar od ostalih dirkačev. A tu se je šele vse skupaj prav začelo.

Calvo je ustavil svoj motocikel, Martinez pa mu je nato hitro 'poskušal razložiti', kdo je kriv za trk. Udarec s pestjo je prevrnil prvega, drugi pa je mirno odkorakal. No, vsaj poskušal, saj je za njim planil Calvo in ga odrinil. Medtem so ostali dirkači še dirjali po stezi. Naposled je prevladal kanček pameti, da ni prišlo do pretepa na dirkališču.

Calvo je skušal nadaljevati dirko, ki pa so jo medtem že prekinili. Oba motociklista sta dobila dve leti prepovedi dirkanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.