Mou nad svoje nogometaše: "Kje imate je**n dres?!"

Foto: Cuatro.com
Foto: Cuatro.com
Španska televizija Cuatro je pred začetkom nedeljske tekme v Bilbauu ujela lekcijo Joséja Mourinha nogometašem Reala Madrida. Portugalec je v povišanem tonu želel izvedeti, zakaj rezervisti nimajo oblečenih dresov. Video spodaj.
Oglej si celoten članek

José Mourinho se je v Bilbauu najprej fotografiral z navijači ob klopi za rezerve, nato pa ob prihajanju svojih nogometašev na zelenico nenadoma vstal in se napotil k Álvaru Morati, Nachu in Joséju Callejónu.

"Da vidim, če mi lahko že enkrat je**no razložite nekaj, česar še vedno ne razumem. Zakaj igralci, ki so na klopi, nimajo oblečenih jeb**ih dresov?" je začel Mourinho, a se je spravil na napačna nogometaša. Morata in Nacho sta mu namreč odvrnila, da imata dresa oblečena, zato se je Mourinho spravil nad Callejóna.

"Zakaj imaš dres tukaj?" je vprašal nekdanjega člana Espanyola, ki pa mu presenečen ni odgovoril. "Potem boš brez dresa prišel v igro, ne da bi se ogreval? Ne da bi se ogreval ... Arbeloa ..." je nadaljeval Mourinho, a je svojega soigralca rešil Morata: "Toda Arbeloin dres je bil okrvavljen!" In Mou je brez besed odšel.

Lahko bi bili tudi brez ščitnikov

Gre za dogodek z začetka letošnje sezone, ko je Mourinho podobno ponorel zaradi zmešnjave z dresom. Okrvavljen dres je moral na tekmi z, zanimivo, spet Athléticom, zamenjati Álvaro Arbeloa, a je moral nanj čakati predolgo, saj so mu ga morali nepripravljeni Realovi pomočniki prinesti iz notranjosti stadiona.

Mourinho se je nato ustavil še pri Gonzalu Higuaínu, Raphaëlu Varanu in Fábiu Coentrãu. "Potem ste lahko brez dresa, ščitnikov ..." je nadaljeval Mourinho in ponavljal: "Pet minut, pet minut!"

Portugalec je seveda znan po tem, da ne želi ničesar prepuščati naključju. V primeru nujne menjave se po njegovem mnenju izgubljajo dragocene sekunde, če igralec nima oblečenega dresa ... Ni kaj – za velike uspehe so velikokrat "krive" male podrobnosti.

Mourinho je želel takole razvozlati skrivnost dresov:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.