Šport > Nogomet
7 ogledov

Mou nad svoje nogometaše: "Kje imate je**n dres?!"

Mourinho Athletic Bilbao Real Madrid Liga BBVA Španija prvenstvo dres majica Cuatro.com
Španska televizija Cuatro je pred začetkom nedeljske tekme v Bilbauu ujela lekcijo Joséja Mourinha nogometašem Reala Madrida. Portugalec je v povišanem tonu želel izvedeti, zakaj rezervisti nimajo oblečenih dresov. Video spodaj.

José Mourinho se je v Bilbauu najprej fotografiral z navijači ob klopi za rezerve, nato pa ob prihajanju svojih nogometašev na zelenico nenadoma vstal in se napotil k Álvaru Morati, Nachu in Joséju Callejónu.

"Da vidim, če mi lahko že enkrat je**no razložite nekaj, česar še vedno ne razumem. Zakaj igralci, ki so na klopi, nimajo oblečenih jeb**ih dresov?" je začel Mourinho, a se je spravil na napačna nogometaša. Morata in Nacho sta mu namreč odvrnila, da imata dresa oblečena, zato se je Mourinho spravil nad Callejóna.

"Zakaj imaš dres tukaj?" je vprašal nekdanjega člana Espanyola, ki pa mu presenečen ni odgovoril. "Potem boš brez dresa prišel v igro, ne da bi se ogreval? Ne da bi se ogreval ... Arbeloa ..." je nadaljeval Mourinho, a je svojega soigralca rešil Morata: "Toda Arbeloin dres je bil okrvavljen!" In Mou je brez besed odšel.

Lahko bi bili tudi brez ščitnikov

Gre za dogodek z začetka letošnje sezone, ko je Mourinho podobno ponorel zaradi zmešnjave z dresom. Okrvavljen dres je moral na tekmi z, zanimivo, spet Athléticom, zamenjati Álvaro Arbeloa, a je moral nanj čakati predolgo, saj so mu ga morali nepripravljeni Realovi pomočniki prinesti iz notranjosti stadiona.

Mourinho se je nato ustavil še pri Gonzalu Higuaínu, Raphaëlu Varanu in Fábiu Coentrãu. "Potem ste lahko brez dresa, ščitnikov ..." je nadaljeval Mourinho in ponavljal: "Pet minut, pet minut!"

Portugalec je seveda znan po tem, da ne želi ničesar prepuščati naključju. V primeru nujne menjave se po njegovem mnenju izgubljajo dragocene sekunde, če igralec nima oblečenega dresa ... Ni kaj – za velike uspehe so velikokrat "krive" male podrobnosti.

Mourinho je želel takole razvozlati skrivnost dresov:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.