Mou prodaja časopise, mi igramo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Barcelonin Dani Alves je izjavil, da je od trenerja Real Madrida Joséja Mourinha pričakoval komentar na nasprotnike Kataloncev v skupini H Lige prvakov, saj naj bi si Portugalec vedno želel biti v središču pozornosti. Brazilec je odgovoril brez dlake na jeziku.
Oglej si celoten članek

Na relaciji Barcelona Real Madrid in obratno nikoli ni dolgočasno. To še posebej velja od prihoda Joséja Mourinha na klop galaktikov iz španske prestolnice. Portugalec zna s svojim namazanim jezikom pač vselej razburkati španski in tudi evropski nogometni prostor. "The Special One" je tako v ponedeljek pred tekmami tretjega kola Lige prvakov izjavil, da se bo moral na svetovnem spletu pozanimati o nasprotnikih Barcelone v skupini najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja. Mourinho je s tem seveda jasno dal vedeti, kaj si misli o kakovosti Viktorie iz Plzna in Bate Borisova, ki sta roko na srce veliko slabša tekmeca od Kataloncev. Izbranci Pepa Guardiole so v sredo Čehe ugnali z 2:0, Beloruse pa pred časom s kar 5:0. Na povratni udarec iz tabora aktualnih španskih in evropskih prvakov pa ni bilo treba čakati prav dolgo. "Vemo, kakšen je. Vedno si želi pripisovati zasluge drugih," se je ob Mourinha obregnil Dani Alves, ki je s soigralci sicer pričakoval takšen odziv portugalskega trenerskega guruja. "Mi bomo zgolj nadaljevali z našim delom, saj se ne želim vmešavati v take razprave. Mi želimo govoriti tam, kjer nam gre to najbolje od rok – na igrišču," je pripomnil Brazilec in za konec še dodal: "Novinarji to obožujete, ker proda veliko časopisov, toda mi smo osredotočeni na svoj predstave na zelenici."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.