Šport > Nogomet
20 ogledov

Mou prodaja časopise, mi igramo

Daniel Alves Jose Mourinho Žurnal24 main
Barcelonin Dani Alves je izjavil, da je od trenerja Real Madrida Joséja Mourinha pričakoval komentar na nasprotnike Kataloncev v skupini H Lige prvakov, saj naj bi si Portugalec vedno želel biti v središču pozornosti. Brazilec je odgovoril brez dlake na jeziku.

Na relaciji Barcelona Real Madrid in obratno nikoli ni dolgočasno. To še posebej velja od prihoda Joséja Mourinha na klop galaktikov iz španske prestolnice. Portugalec zna s svojim namazanim jezikom pač vselej razburkati španski in tudi evropski nogometni prostor. "The Special One" je tako v ponedeljek pred tekmami tretjega kola Lige prvakov izjavil, da se bo moral na svetovnem spletu pozanimati o nasprotnikih Barcelone v skupini najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja. Mourinho je s tem seveda jasno dal vedeti, kaj si misli o kakovosti Viktorie iz Plzna in Bate Borisova, ki sta roko na srce veliko slabša tekmeca od Kataloncev. Izbranci Pepa Guardiole so v sredo Čehe ugnali z 2:0, Beloruse pa pred časom s kar 5:0. Na povratni udarec iz tabora aktualnih španskih in evropskih prvakov pa ni bilo treba čakati prav dolgo. "Vemo, kakšen je. Vedno si želi pripisovati zasluge drugih," se je ob Mourinha obregnil Dani Alves, ki je s soigralci sicer pričakoval takšen odziv portugalskega trenerskega guruja. "Mi bomo zgolj nadaljevali z našim delom, saj se ne želim vmešavati v take razprave. Mi želimo govoriti tam, kjer nam gre to najbolje od rok – na igrišču," je pripomnil Brazilec in za konec še dodal: "Novinarji to obožujete, ker proda veliko časopisov, toda mi smo osredotočeni na svoj predstave na zelenici."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.