Mou za gol obtožil Ramosa: "Če izgubiš duel ..."

Foto: EPA
Foto: EPA
José Mourinho je tudi proti Manchestru Unitedu nadaljeval tradicijo občasnega kritiziranja svojih nogometašev Reala Madrida, spet pa se je na Portugalčevem radarju znašel branilec Sergio Ramos.
Oglej si celoten članek

"Na televiziji smo lahko videli, kaj se je zgodilo. Treniramo, se organiziramo, definiramo funkcije vsakega posameznika, gledamo videe nasprotnika, ampak če izgubimo individualne duele, je ni organizacije, ki bi zdržala," je na novinarski konferenci po tekmi z Manchestrom Unitedom dejal Realov trener José Mourinho.

United je proti Realu Madridu na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov povedel v 20. minuti, ko je Danny Welbeck ušel Sergiu Ramosu in premagal neodločnega vratarja Diega Lópeza (žoga je priletela na rob njegovega prostora) z glavo.

Mourinho je v letošnji sezoni že nekajkrat na podoben način kritiziral svoje varovance, nazadnje ob ligaškem porazu z Granado, ko je govoril o nerazumljivi utrujenosti nekaterih igralcev Reala, ki so sicer izpustili "El Clásico" z Barcelono v pokalu. Med njimi je bil, kakšno naključje, tudi Ramos.

Ramos: "Ni treba obtoževati nikogar"

"(Welbeck, op. a.) je dobil dvoboj z menoj. Ni bilo kota, res je, ampak ni treba obtoževati nikogar od igralcev. Prostor za napake je v Ligi prvakov minimalen," je po tekmi priznal Ramos.

Prav branilec iz Seville naj bi bil med glavnimi nasprotniki portugalskega trenerja, pred nekaj tedni pa je v španskih medijih odjeknila novica, da naj bi skupaj s poškodovanim prvim kapetanom kluba Ikerjem Casillasom postavila ultimat predsedniku Florentinu Pérezu.

"Ali gre Mourinho ali midva!" naj bi Pérezu zabičala španska reprezentanta. Mourinho je v sredo, gotovo ne zadnjič, vrnil žogico na njuno polje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.