Šport > Nogomet
17 ogledov

Mou za gol obtožil Ramosa: "Če izgubiš duel ..."

Welbeck Varane Ramos Di Maria Arbeloa Diego Lopez Real Madrid Manchester United EPA
José Mourinho je tudi proti Manchestru Unitedu nadaljeval tradicijo občasnega kritiziranja svojih nogometašev Reala Madrida, spet pa se je na Portugalčevem radarju znašel branilec Sergio Ramos.

"Na televiziji smo lahko videli, kaj se je zgodilo. Treniramo, se organiziramo, definiramo funkcije vsakega posameznika, gledamo videe nasprotnika, ampak če izgubimo individualne duele, je ni organizacije, ki bi zdržala," je na novinarski konferenci po tekmi z Manchestrom Unitedom dejal Realov trener José Mourinho.

United je proti Realu Madridu na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov povedel v 20. minuti, ko je Danny Welbeck ušel Sergiu Ramosu in premagal neodločnega vratarja Diega Lópeza (žoga je priletela na rob njegovega prostora) z glavo.

Mourinho je v letošnji sezoni že nekajkrat na podoben način kritiziral svoje varovance, nazadnje ob ligaškem porazu z Granado, ko je govoril o nerazumljivi utrujenosti nekaterih igralcev Reala, ki so sicer izpustili "El Clásico" z Barcelono v pokalu. Med njimi je bil, kakšno naključje, tudi Ramos.

Ramos: "Ni treba obtoževati nikogar"

"(Welbeck, op. a.) je dobil dvoboj z menoj. Ni bilo kota, res je, ampak ni treba obtoževati nikogar od igralcev. Prostor za napake je v Ligi prvakov minimalen," je po tekmi priznal Ramos.

Prav branilec iz Seville naj bi bil med glavnimi nasprotniki portugalskega trenerja, pred nekaj tedni pa je v španskih medijih odjeknila novica, da naj bi skupaj s poškodovanim prvim kapetanom kluba Ikerjem Casillasom postavila ultimat predsedniku Florentinu Pérezu.

"Ali gre Mourinho ali midva!" naj bi Pérezu zabičala španska reprezentanta. Mourinho je v sredo, gotovo ne zadnjič, vrnil žogico na njuno polje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.