Mourinho: Dajte Wengerju kalkulator

Foto: EPA
Foto: EPA
Chelsea in Arsenal se bosta v tem vikendu pomerila v angleškem Community Shieldu, Mourinho pa je že začel s svojimi psihološkimi igricami pred pričetkom nedeljskega obračuna.
Oglej si celoten članek

Chelseajev trener Jose Mourinho je Arsenu Wengerju predlagal, da potrebuje kalkulator, potem ko je Francoz dejal, da se topničarji zaradi okrnjenih finančnih sredstev v preteklih sezonah niso mogli boriti s Chelseajem, ki je zapravljal na stotine milijonov za okrepitve.

Portugalec je s Chelseajem preteklo sezono osvojil prvenstvo in vrh lestvice zasedel z 12 točkami naskoka pred tretjeuvrščenim Arsenalom.

"Če seštejete vse nakupe klubov v preteklih treh, štirih letihm, boste presenečeni," je "The Special One" povedal novinarjem in dodal: "Dajte mu kalkulator, to bo najenostavnejša rešitev. Ne pušča možnosti za špekulacije in če smo iskreni, je najbolj objektivna in pragmatična stvar za novinarja ali trenerja."

"Oni so letos kupili fantastičnega vratarja, poleg tega pa so v ekipo pripeljali Özila, Sáncheza, Chambersa in Debuchyja." 

Wenger je letos z Arsenalom osvojil rekordni 12. FA pokal, topničarji imajo v svoji lasti enega več kot Manchester United.

"So fantastično moštvo z dobrimi igralci in odličnim vratarjem. Več kot le pripravljeni so za tekmeca za naslov. Od nas vsi pričakujejo, da moramo osvojiti naslov. Letos je v ligi pet moštev, ki se lahko borijo za naslov, a osvojilo ga bo le eno, eno pa bo drugo leto igralo v Ligi Evropa," je zaključil Mourinho in pred nedeljskim obračunom v angleškem Superpokalu še dodatno razgrel strasti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.