Mourinho in Terim v prijateljskem objemu

Trener Galatasaraya Fatih Terim si je v soboto ogledal tekmo med madridskim Realom in Mallorco na Santiagu Bernabéuu, dan kasneje pa je José Mourinho "vrnil uslugo" in si s sinom ogledal obračun Kayserisporja in Galatasaraya. Terim in Wesley Sneijder sta Portugalcu pripravila prisrčen sprejem.
Oglej si celoten članek

Eden izmed četrtfinalnih parov Lige prvakov je tudi Real Madrid - Galatasaray. Tako ne čudi, da sta si stratega obeh ekip v živo ogledala tekmeca, da bi dobila čim boljši občutek za igro nasprotnika. Potem ko je Fatih Terim obiskal Santiago Bernabéu ko je v soboto tam gostovala Mallorca, je José Mourinho turško ekipo opazoval na gostovanju pri Kayserisporju.

Obe moštvi sta bili v prvenstvu uspešni, Los Merengues so slavili s 5:2, Gala pa s 3:1. A več pozornosti kot sama tekma v Kayseriju je vzbudil obisk Mourinha, ki se je s Terimom očitno dobro ujel, z igrišča pa je Portugalcu mahal tudi njegov nekdanji varovanec pri milanskem Interju, Nizozemec Wesley Sneijder. Mourinho je tekmo obiskal v družbi svojega sina, ki je šel po stopinjah svojega dedka, saj pri madridskem Realu trenira za vratarja. Sramežljivega fantiča je prisrčno objel tudi turški strateg.

Reakcijo Sneijderja, potem ko opazi prihod Mourinha, si lahko ogledate v spodnjem videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.