Šport > Nogomet
27 ogledov

Mourinho in Terim v prijateljskem objemu

Mourinho Terim Galatasaray Kayserispor Turčija turška liga Youtube
Trener Galatasaraya Fatih Terim si je v soboto ogledal tekmo med madridskim Realom in Mallorco na Santiagu Bernabéuu, dan kasneje pa je José Mourinho "vrnil uslugo" in si s sinom ogledal obračun Kayserisporja in Galatasaraya. Terim in Wesley Sneijder sta Portugalcu pripravila prisrčen sprejem.

Eden izmed četrtfinalnih parov Lige prvakov je tudi Real Madrid - Galatasaray. Tako ne čudi, da sta si stratega obeh ekip v živo ogledala tekmeca, da bi dobila čim boljši občutek za igro nasprotnika. Potem ko je Fatih Terim obiskal Santiago Bernabéu ko je v soboto tam gostovala Mallorca, je José Mourinho turško ekipo opazoval na gostovanju pri Kayserisporju.

Obe moštvi sta bili v prvenstvu uspešni, Los Merengues so slavili s 5:2, Gala pa s 3:1. A več pozornosti kot sama tekma v Kayseriju je vzbudil obisk Mourinha, ki se je s Terimom očitno dobro ujel, z igrišča pa je Portugalcu mahal tudi njegov nekdanji varovanec pri milanskem Interju, Nizozemec Wesley Sneijder. Mourinho je tekmo obiskal v družbi svojega sina, ki je šel po stopinjah svojega dedka, saj pri madridskem Realu trenira za vratarja. Sramežljivega fantiča je prisrčno objel tudi turški strateg.

Reakcijo Sneijderja, potem ko opazi prihod Mourinha, si lahko ogledate v spodnjem videu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.