Šport > Nogomet
15 ogledov

''Mourinho ne glede na uspehe odhaja''

jose mourinho Reuters
Čeprav je do povratne tekme med Barcelono in Milanom ostal le še dober dan, je trenutno osrednja športna tema v Španiji poročanje priznanega novinarja v radijski oddaji, ki je zatrdil, da bo trener Real Madrida Jose Mourinho po koncu sezone zapustil ekipo iz prestolnice.

Športni novinar Jose Ramon de la Morena je v oddaji El Larguero na radijski postaji Ser ponovil besede, ki jih je izrekel že pred časom in ki so v teh dneh po njegovem znova dobile potrditev. "Mourinho se je s predsednikom Real Madrida že v začetku januarja dogovoril, da bo ne glede na uspehe ali neuspehe v tej sezoni zapustil moštvo Reala. Prav v teh dneh naj bi dokončno podpisal pogodbo z novim klubom," je dejal novinar.

"Mourinha čaka še enajst tekem v državnem prvenstvu, finale pokala in nastop v ligi prvakov, nato pa bo zaključil poglavje v Real Madridu. Že pred dvema mesecema je podpisal, da v prihodnji sezoni ne bo vodil Reala. Tudi zato ga ne zanimajo termini in prijateljske tekme v pripravljalnem obdobju za naslednjo sezono, ali pa novica, da se bo Real med drugim udeležil tudi promocijske turneje po Kitajski," je dodal Morena.

Jose Ramon de la Morena | Avtor: EPA EPA
"Je že izbral naslednjo ekipo, ki jo bo vodil, zato zapušča Madrid ne glede na to, ali bo kaj osvojil. Je pa zato zahteval, da se v naslednjih dveh mesecih spoštujejo njegove odločitve in med drugim vsem v klubu prepovedal pogovore z mediji," pravi španski novinar in dodaja: "Včeraj v Vigu, ko so ga novinarji večkrat vprašali eno in isto zadevo, se je vznemiril in rekel: ostala sta mi še dva meseca in pol, nato pa delajte, kar hočete. A do tedaj sem tu jaz gospodar."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.