Šport > Nogomet
39 ogledov

Sneijder svari Mourinha: ''Pazi se!''

wesely sneijder galatasaray EPA
Real Madrid se bo v četrtfinalu Lige prvakov pomeril s turškim Galatasarayom. José Mourinho je zato odletel v Kayseri, kjer si je turške prvake ogledal na tekmi proti Kayserisporju. Wesley Sneijder, ki je pod Moujevo taktirko igral pri italijanskem Interju, je Portugalcu posredoval sporočilo: ''Pazi se!''

Kapetan nizozemske izbrane vrste Wesley Sneijder je bil eden izmed najbolj zaslužnih nogometašev za zmago Galatasaraya, ki je na tekmi turške lige premagal Kayserispor. Nekdanji napadalec Interja je dosegel zadetek v tretji minuti tekme in svojemu nekdanjemu trenerju poslal sporočilo pred četrfinalnim obračunom Lige prvakov.

jose mourinho | Avtor: EPA EPA
''Lepo je bilo ponovno videti Mourinha. Skupaj sva preživela nekaj lepih trenutkov, na primer zmago v Ligi prvakov proti Bayernu. Dolgo se že nisva videla in vesel sem, da sva se končno srečala. Posredoval sem mu sporočilo: 'Pazi se!','' je po tekmi povedal Sneijder.

Nizozemec je s svojo formo zadovoljen, vendar se zaveda, da je prostora za izboljšave še veliko. ''Zadovoljen sem s svojo igro; iz dneva v dan napredujem. Zdaj se vračam v državno reprezentanco, kjer sem kapetan, in ponosen sem, da sem nazaj. Ne moti me, če ne zadevam, a pravi Wesley se vrača,'' je dodal 28-letnik.

Galatasaray na obračunu z madridskim Realom, ki bo na sporedu 3. aprila, ne bo mogel računati na Hamita Altintopa, ki se je poškodoval v 20. minuti tekme.  Razsežnost poškodbe bodo pokazale zdravniške preiskave, a nastop nekdanjega nogometaša Reala je že zdaj pod velikim vprašajem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.