Mourinho: Inter gre do konca

Foto: Žurnal24 Četa Joseja Mourinha se bo v polfinalu Lige prvakov pomerila z Barcelono. (Foto:
Inter se bo v polfinalu nogometne Lige prvakov pomeril z Barcelono, trener Milančanov Jose Mourinho pa je prepričan, da gredo lahko njegovi varovanci do konca.
Oglej si celoten članek

"Takšen Inter lahko osvoji Ligo prvakov," je po zmagi 1:0 na povratni četrtfinalni tekmi v Moskvi nad CSKA dejal trener "nerazzurrov" Jose Mourinho.

Inter v polfinalu Lige prvakov ni zaigral že od sezone 2002/03, po novi zmagi pa je niz zmag Interja podaljšan na pet zmag. "Povsem zasluženo smo med štirimi najboljšimi moštvi Evrope. Smo samozavestni in imamo zmagovalno mentaliteto. V polfinalu je možno prav vse. Ne glede na to ali Inter osvoji naslov evropskega prvaka, bodo klub od sedaj naprej vsi gledali drugače, z še večjim spoštovanjem," je prepričan Portugalec na klopi milanskega kluba, ki je dodal, da se zgodba še ni končala.

"Zame je to že četrto polfinale. Enkrat sem zmagal, drugo tekmo sem izgubil po izvajanju enajstmetrovk, enkrat pa zaradi zadetka, ki ga ni bilo. Videli bomo, kako bo proti Barceloni. Pred nami sta dva sanjska cilja, osvojitev državnega in evropskega naslova. In oba cilja sta živa," zaključuje Mourinho.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.