Šport > Nogomet
22 ogledov

Mourinho: Inter gre do konca

Četa Joseja Mourinha se bo v polfinalu Lige prvakov pomerila z Barcelono. (Foto: Žurnal24 main
Inter se bo v polfinalu nogometne Lige prvakov pomeril z Barcelono, trener Milančanov Jose Mourinho pa je prepričan, da gredo lahko njegovi varovanci do konca.

"Takšen Inter lahko osvoji Ligo prvakov," je po zmagi 1:0 na povratni četrtfinalni tekmi v Moskvi nad CSKA dejal trener "nerazzurrov" Jose Mourinho.

Inter v polfinalu Lige prvakov ni zaigral že od sezone 2002/03, po novi zmagi pa je niz zmag Interja podaljšan na pet zmag. "Povsem zasluženo smo med štirimi najboljšimi moštvi Evrope. Smo samozavestni in imamo zmagovalno mentaliteto. V polfinalu je možno prav vse. Ne glede na to ali Inter osvoji naslov evropskega prvaka, bodo klub od sedaj naprej vsi gledali drugače, z še večjim spoštovanjem," je prepričan Portugalec na klopi milanskega kluba, ki je dodal, da se zgodba še ni končala.

"Zame je to že četrto polfinale. Enkrat sem zmagal, drugo tekmo sem izgubil po izvajanju enajstmetrovk, enkrat pa zaradi zadetka, ki ga ni bilo. Videli bomo, kako bo proti Barceloni. Pred nami sta dva sanjska cilja, osvojitev državnega in evropskega naslova. In oba cilja sta živa," zaključuje Mourinho.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.