Mourinho je prvi prišel do mene

Foto: EPA
Foto: EPA
Pri naših južnih sosedih je fotografija, na kateri se prijateljsko objemata trener Reala José Mourinho in Dinama Krunoslav Jurčić na Santiagu Bernabeu, poskrbela za kar nekaj razburjenja, a Kruno je vsem odgovoril: "Nisem prvi prišel do Mourinha."
Oglej si celoten članek

Dinamo se v Ligi prvakov ni ravno proslavil. Čeprav so Hrvati veliko več pričakovali od nastopa v evropski eliti, so jih Ajax, Lyon in Real Madrid spustili na realna tla. Le dva dosežena gola in nič točk na petih srečanjih je sila skromen izkupiček. Kljub temu se naši južni sosedi lahko vsaj pohvalijo s predstavnikom med evropsko smetano, če nič drugega. V zadnjih dneh pa na Hrvaškem zelo veliko pozornost posvečajo tudi trenerju Krunoslavu Jurčiću, ki se je pred in po tekmi z Realom veselo pogovarjal in fotografiral s svojimi idolom Joséjem Mourinhem. "Navadil sem se že na pohvale," je sprva ironično dejal Jurčić in nadaljeval: "Nisem prvi prišel do Mourinha. Niti nisem trener takega kalibra, da bi lahko šel do njega. On je prišel do mene in malce sva se pogovorila." Po fotografiranju za spominske albume in pogovoru je sledila katastrofa za Dinamo. Galaktiki so jih v Zagreb poslali s šestimi zadetki v mreži. "Igralci se zavedajo, da je to zanje lepa izkušnja. Igrali so proti velikemu klubu in doživeli pravo atmosfero. Videli smo tudi, kje smo in kaj smo. Imamo veliko mladih igralcev, ki bodo skozi take tekme napredovali v vseh segmentih igre," je še dodal Krunoslav Jurčić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.