Šport > Nogomet
17 ogledov

Mourinho je prvi prišel do mene

Real Madrid Dinamo Zagreb Liga prvakov Jurčić Mourinho EPA
Pri naših južnih sosedih je fotografija, na kateri se prijateljsko objemata trener Reala José Mourinho in Dinama Krunoslav Jurčić na Santiagu Bernabeu, poskrbela za kar nekaj razburjenja, a Kruno je vsem odgovoril: "Nisem prvi prišel do Mourinha."

Dinamo se v Ligi prvakov ni ravno proslavil. Čeprav so Hrvati veliko več pričakovali od nastopa v evropski eliti, so jih Ajax, Lyon in Real Madrid spustili na realna tla. Le dva dosežena gola in nič točk na petih srečanjih je sila skromen izkupiček. Kljub temu se naši južni sosedi lahko vsaj pohvalijo s predstavnikom med evropsko smetano, če nič drugega. V zadnjih dneh pa na Hrvaškem zelo veliko pozornost posvečajo tudi trenerju Krunoslavu Jurčiću, ki se je pred in po tekmi z Realom veselo pogovarjal in fotografiral s svojimi idolom Joséjem Mourinhem. "Navadil sem se že na pohvale," je sprva ironično dejal Jurčić in nadaljeval: "Nisem prvi prišel do Mourinha. Niti nisem trener takega kalibra, da bi lahko šel do njega. On je prišel do mene in malce sva se pogovorila." Po fotografiranju za spominske albume in pogovoru je sledila katastrofa za Dinamo. Galaktiki so jih v Zagreb poslali s šestimi zadetki v mreži. "Igralci se zavedajo, da je to zanje lepa izkušnja. Igrali so proti velikemu klubu in doživeli pravo atmosfero. Videli smo tudi, kje smo in kaj smo. Imamo veliko mladih igralcev, ki bodo skozi take tekme napredovali v vseh segmentih igre," je še dodal Krunoslav Jurčić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.