Mourinho jokal kot otrok

Foto: Žurnal24 Mourinho je po finalu Lige prvakov ostal v Madridu, kjer se je dogovoril za podp

Your browser doesn’t support HTML5 video

Zdaj že nekdanji trener evropskega klubskega nogometnega prvaka Interja José Mourinho se je s solzami v očeh poslovil od branilca nerazzurrov Marca Materazzija.
Oglej si celoten članek
Video si lahko ogledate tukaj.

Portugalski trener je z gesto dokazal, da nima kamna namesto srca, kot mu mnogi pripisujejo. José Mourinho se je po finalu Lige prvakov, v katerem je Inter z 2:0 premagal Bayern iz Münchna, že odpeljal s svojim avtomobilom, ko je moral šofer vozilo zaustaviti, trener evropskih klubskih prvakov pa je s solzami v očeh še enkrat stekel do branilca Interja Marca Materazzija in ga objel.

Čeprav je Mourinho velikokrat kazal obraz provokatorja, je zdaj pokazal še drugo stran. Pokazal mu je, da mu ni vseeno za igralce, pa čeprav ni odpotoval z njimi na proslavo naslova prvakov Evrope. Materazzi je po izlivu čustev na vprašanje novinarjev o Mourinhu dejal: "Koga smo izgubili? Pravega vodjo, človek bi dal vse za Inter!"

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.