Šport > Nogomet
8 ogledov

Mourinho jokal kot otrok

Mourinho je po finalu Lige prvakov ostal v Madridu, kjer se je dogovoril za podp
1/2
Žurnal24 main
Zdaj že nekdanji trener evropskega klubskega nogometnega prvaka Interja José Mourinho se je s solzami v očeh poslovil od branilca nerazzurrov Marca Materazzija.
Video si lahko ogledate tukaj.

Portugalski trener je z gesto dokazal, da nima kamna namesto srca, kot mu mnogi pripisujejo. José Mourinho se je po finalu Lige prvakov, v katerem je Inter z 2:0 premagal Bayern iz Münchna, že odpeljal s svojim avtomobilom, ko je moral šofer vozilo zaustaviti, trener evropskih klubskih prvakov pa je s solzami v očeh še enkrat stekel do branilca Interja Marca Materazzija in ga objel.

Čeprav je Mourinho velikokrat kazal obraz provokatorja, je zdaj pokazal še drugo stran. Pokazal mu je, da mu ni vseeno za igralce, pa čeprav ni odpotoval z njimi na proslavo naslova prvakov Evrope. Materazzi je po izlivu čustev na vprašanje novinarjev o Mourinhu dejal: "Koga smo izgubili? Pravega vodjo, človek bi dal vse za Inter!"

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.