Mourinho Kakaju prižgal zeleno luč

Foto: Žurnal24 Kaka je (bil) v Madridu neopazen. (Foto: Reuters)
Po pisanju italijanskih medijev naj bi portugalski strateg na klopi Real Madrida že prižgal zeleno luč za odhod Kakaja k Interju.
Oglej si celoten članek

Multimilijonski nakup Reala Kaka v Madridu ni upravičil svojih pričakovanj. Poleg slabe igre ima Brazilec neprestano težave s poškodbami, kar pomeni, da tudi nov trener španskega giganta ne more resno računati nanj. Zato je portugalski strateg Jose Mourinho že prižgal zeleno luč za odhod enega najdražjih nakupov v zgodovini kluba v zimskem prestopnem roku. K Interju, ki je že pred tedni Realu preko Rafaela Beniteza in Massima Morattija jasno dal vedeti, da si brazilskega reprezentanta želijo v Milanu.

 

Mourinha je Mesut Özil navdušil in se je tako odločil, da v klubu ne potrebuje več človeka, ki je vseskozi poškodovan. Seveda pa bo Inter za Kakaja moral kar pošteno odpreti denarnico. Kako bodo to sprejeli navijači Milana, za katerega je Kaka igral pred prestopom v Real, pa bo zanimivo videti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.