Šport > Nogomet
23 ogledov

Mourinho Kakaju prižgal zeleno luč

Kaka je (bil) v Madridu neopazen. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Po pisanju italijanskih medijev naj bi portugalski strateg na klopi Real Madrida že prižgal zeleno luč za odhod Kakaja k Interju.

Multimilijonski nakup Reala Kaka v Madridu ni upravičil svojih pričakovanj. Poleg slabe igre ima Brazilec neprestano težave s poškodbami, kar pomeni, da tudi nov trener španskega giganta ne more resno računati nanj. Zato je portugalski strateg Jose Mourinho že prižgal zeleno luč za odhod enega najdražjih nakupov v zgodovini kluba v zimskem prestopnem roku. K Interju, ki je že pred tedni Realu preko Rafaela Beniteza in Massima Morattija jasno dal vedeti, da si brazilskega reprezentanta želijo v Milanu.

 

Mourinha je Mesut Özil navdušil in se je tako odločil, da v klubu ne potrebuje več človeka, ki je vseskozi poškodovan. Seveda pa bo Inter za Kakaja moral kar pošteno odpreti denarnico. Kako bodo to sprejeli navijači Milana, za katerega je Kaka igral pred prestopom v Real, pa bo zanimivo videti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.