Mourinho: "Messi najboljši na svetu, ker je Ronaldo z Marsa"

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener madridskega Reala, José Mourinho, je dejal, da je njegov varovanec Cristiano Ronaldo z drugega planeta ...
Oglej si celoten članek

"Bil bi zločin, če Ronaldo letos ne bi osvojil nagrade Ballon d'Or. Če je Messi najboljši na svetu, je to le zato, ker je Ronaldo z drugega planeta," je v šaljivem tonu za portugalski časnik A Bola dejal José Mourinho.

"On ni bil rojen na Madeiri, ampak na Marsu. Sploh ni Zemljan, zato je najboljši nogometaš v vesolju. Če Cristiano letos ne dobi nagrade, potem je to zaradi njegove javne podobe. Ni namreč vedno prijazen do vseh okrog sebe in v javnosti se ne 'prodaja' tako dobro kot nekateri drugi," je dodal Mou.

Odkril je tudi še en razlog, ki po njegovem mnenju tehtnico v internem dvoboju Cristiano - Leo, nagne na Portugalčevo stran. "Stvari so bile za Cristiana precej težje kot za Messija. Messi je odraščal s svojim klubom in ekipo, Ronaldo pa je prišel iz Anglije v ekipo, ki ji ni šlo dobro. Moral se je razvijati skupaj z moštvom, ki še ni bilo dokončno izgrajeno," je zaključil Mou.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.