Mourinho napoveduje čistko v napadu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nogometni klub Chelsea bo po napovedih trenerja Joséja Mourinha v poletnem prestopnem roku predvsem okrepil napad.
Oglej si celoten članek

Londonski prvoligaš Chelsea se v sezoni, ko se bori za naslov prvaka, spoprijema s težavami pri realizaciji. Trener José Mourinho ima na voljo tri napadalce, ki pa letos niso navdušili. Največ je pokazal kamerunski veteran Samuel Eto'o, ki je dosegel osem prvenstvenih zadetkov. Španec Fernando Torres, ki ne najde poti do stare forme, je zadel zgolj štirikrat, Senegalec Demba Ba pa je ob omejenem igralnem času mrežo zatresel trikrat. 

Portugalski strateg po v poletnem prestopnem roku tako nujno moral prevetriti napadalne vrste, kar priznava tudi sam. Najverjetneje se bo iz posoje pri Evertonu vrnil Belgijec Romelu Lukaku, ki je z 12 letošnjimi zadetki skorajda izenačil skupni učinek londonske trojice. Glasno se omenja tudi prihod Brazilca Diega Coste, ki letos navdušuje v dresu madridskega Atlética.

"Čeprav menim, da to ni trenutek za govorjenje o naslednji sezoni in prestopni tržnici, mislim, da je vsem jasno, da Chelsea želi pred naslednjo sezono pripeljati napadalca. Kakšna pa je prihodnost drugih napadalcev? Tisti, ki bodo ostali, se bodo za mesto v ekipi borili z novincem, tisti, ki ne bodo igrali dovolj ali ne bodo zadovoljni, pa lahko po koncu sezone zamenjajo okolje," je v svoji maniri dejal Mourinho.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.