Mourinho odžagal dva reprezentanta

Foto: EPA
Foto: EPA
Jose Mourinho se je sprl z dvema angleškima reprezentantoma, ki sta potožila nad zdravstvenimi težavami.
Oglej si celoten članek

Portugalski trener Jose Mourinho pri Manchester Unitedu ne dosega takšnih rezultatov, kot si jih je želel, nezadovoljni pa so s predstavami tudi številni navijači rdečih vragov. Portugalec se je zdaj sprl še z dvema angleškima branilcema.

Luke Shaw in Chris Smalling sta izpustila zadnjo tekmo s Swnseajem, ki jo je Manchester United dobil s 3:1. Pred tekmo sta igralca sporočila Mourinhu, da nista nared za tekmo, strateg kluba z Old Trafforda pa je ponorel. Obtožil ju je, da sta izdala 'miselnost Uniteda' in se spraševal o njuni predanosti. Omenjenemu dvojcu zdaj grozi, da si bosta morala poiskati nov klub.

"Jose je izrekel nekaj težkih besed. Igralca je pustil v prepričanju, da se v tej sezoni ne bosta naigrala," je za Sun dejal neimenovani vir. Mourinho je med drugim nogometašema dejal: "Imam prijatelja, ki je znan teniški igralec. Povedal mi je, da je večkrat igral z bolečinami, kot pa brez njih. Če želite biti tekmovalen, morate biti na meji. To je miselnost nekaterih. To je bolj kot moja miselnost, tudi kultura Manchester Uniteda."

Shaw je k rdečim vragom sicer prišel leta 2014, Southampton pa je zanj prejel kar 33 miljonov funtov. Enaindvajsetletni branilec se v minuli sezoni ni naigral, saj je na tekmi lige prvakov utrpel grozovit zlom noge. Pet let starejši Smalling je v Manchester prestopil že leta 2010 iz Fulhama, stal je 7 milijonov funtov. Mesto v prvi postavi je v tej sezoni izgubil po katastrofalnem porazu Un iteda pri Chelseaju (0:4).

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.