Šport > Nogomet
26 ogledov

Mourinho odžagal dva reprezentanta

jose mourinho EPA
Jose Mourinho se je sprl z dvema angleškima reprezentantoma, ki sta potožila nad zdravstvenimi težavami.

Portugalski trener Jose Mourinho pri Manchester Unitedu ne dosega takšnih rezultatov, kot si jih je želel, nezadovoljni pa so s predstavami tudi številni navijači rdečih vragov. Portugalec se je zdaj sprl še z dvema angleškima branilcema.

Luke Shaw in Chris Smalling sta izpustila zadnjo tekmo s Swnseajem, ki jo je Manchester United dobil s 3:1. Pred tekmo sta igralca sporočila Mourinhu, da nista nared za tekmo, strateg kluba z Old Trafforda pa je ponorel. Obtožil ju je, da sta izdala 'miselnost Uniteda' in se spraševal o njuni predanosti. Omenjenemu dvojcu zdaj grozi, da si bosta morala poiskati nov klub.

"Jose je izrekel nekaj težkih besed. Igralca je pustil v prepričanju, da se v tej sezoni ne bosta naigrala," je za Sun dejal neimenovani vir. Mourinho je med drugim nogometašema dejal: "Imam prijatelja, ki je znan teniški igralec. Povedal mi je, da je večkrat igral z bolečinami, kot pa brez njih. Če želite biti tekmovalen, morate biti na meji. To je miselnost nekaterih. To je bolj kot moja miselnost, tudi kultura Manchester Uniteda."

Shaw je k rdečim vragom sicer prišel leta 2014, Southampton pa je zanj prejel kar 33 miljonov funtov. Enaindvajsetletni branilec se v minuli sezoni ni naigral, saj je na tekmi lige prvakov utrpel grozovit zlom noge. Pet let starejši Smalling je v Manchester prestopil že leta 2010 iz Fulhama, stal je 7 milijonov funtov. Mesto v prvi postavi je v tej sezoni izgubil po katastrofalnem porazu Un iteda pri Chelseaju (0:4).

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.