''Mourinho, radi te imamo''

Foto: EPA
Foto: EPA
Barcelona je z zmago proti Atléticu Madridu prednost na lestvici španske nogometne lige povišala na devet točk, medtem ko Real Madrid zaostaja že debelih trinajst točk. Govorice o odhodu Joséja Mourinha se stopnjujejo, katalonski navijači pa Portugalcu sporočajo: ''Mourinho, radi te imamo. Mourinho, ostani.''
Oglej si celoten članek

V 16. kolu španske nogometne lige je Barcelone doma nadigrala Atlético Madrid in najbližjemu zasledovalcu pobegnila na devet točk razlike. Veliko slabše se je godilo Realu Madridu, ki je na Santiagu Bernabéu remiziral z Espanyolom. Galaktiki so z novim spodrsljajem izničili vse možnosti za ubranitev lanskoletnega naslova, Barçini navijači pa Joséja Mourinha pozivajo, naj ostane v Madridu.

Foto: EPA radamel falcao Rekordni izkupiček katalonskega velikana, ki je v šestnajstih kolih zabeležil petnajst zmag in en neodločen izid, nasprotnike spravlja v obup. Vse kaže, da je španska La Liga že decembra dobila svojega zmagovalca. Atlético je na Camp Nou odigral izjemni prvi polčas, na koncu pa ostal praznih rok. Stotisočglava množiča se je med tekmo posmehovala Joséju Mourinhu. ''Mourinho, radi te imamo. Mourinho, ostani,'' je odmevalo na Camp Nou.

Atlético je obračun odlično začel, ko je s prvim golom na tekmi zablestel Radamel Falcao. Kolumbijec je nekaj minut prej zatresel prečko, Madridčani pa so v prvem polčasu prikazali boljšo predstavo od Kataloncev. Varovanci Tita Vilanove so rezultat spreobrnili še pred prvim sodniškim piskom - najprej je zadel Adriano, pred koncem prvega polčasa pa še Sergio Busquets. Zgodba Atlética se je na tem mestu tudi končala. V drugem polčasu je dvakrat zabil še Lionel Messi in Barça je z visoko zmago potrdila nesporni primat v španski nogometni ligi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.