Mourinho si je pomagal z Googlom

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Vratar v hotelu Chelseaja je Mansourja Fellainija zamenjal za njegovega slavnejšega brata v dresu Manchester Uniteda in nagnal strah v kosti Joséja Mourinha.
Oglej si celoten članek

José Mourinho je taktiko za derbi med Chelseajem in Manchester Unitedom prilagodil Marouaneju Fellainiju, zato ga je novica, da Belgijec na tekmi ne bo zaigral, zelo presenetila.

Portugalski strateg je dobil obvestilo vratarja, da je nogometaš Manchester Uniteda prispel v hotel, kjer naj bi se sestal z Edenom Hazardom. Ker ''Marouane'' ni bil oblečen v klubske barve, je vratar predvideval, da na tekmi s Chelseajem ne bo zaigral. ''Zjutraj sem prišel mimo in vratar mi je rekel, da Fellaini ne bo igral,'' je povedal Mourinho, ki ni mogel verjeti svojim ušesom. ''Vratar ga je vprašal 'kaj delaš tukaj', on pa je odvrnil 'moje ime je Fellaini in prišel sem po vstopnice od mojega prijatelja Edena Hazarda','' je dodal trener Chelseaja.

Izkazalo se je, da je bil moški res Fellaini, toda na Marouane, temveč njegov brat Mansour. Brata sta si tako podobna, da si je moral Mourinho pomagati z Googlom. ''Nekaj se ni ujemalo. Šel sem na Google in vpisal Fellainijev brat. Fant je isti. S telefonom sem šel do vratarja in rekel 'ta ali ta?'. Pokazal ga je. Od**bi, to je brat,'' se je oddahnilo Mourinhu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.