Šport > Nogomet
8 ogledov

Mourinho si je pomagal z Googlom

mansour marouane fellaini Twitter
Vratar v hotelu Chelseaja je Mansourja Fellainija zamenjal za njegovega slavnejšega brata v dresu Manchester Uniteda in nagnal strah v kosti Joséja Mourinha.

José Mourinho je taktiko za derbi med Chelseajem in Manchester Unitedom prilagodil Marouaneju Fellainiju, zato ga je novica, da Belgijec na tekmi ne bo zaigral, zelo presenetila.

Portugalski strateg je dobil obvestilo vratarja, da je nogometaš Manchester Uniteda prispel v hotel, kjer naj bi se sestal z Edenom Hazardom. Ker ''Marouane'' ni bil oblečen v klubske barve, je vratar predvideval, da na tekmi s Chelseajem ne bo zaigral. ''Zjutraj sem prišel mimo in vratar mi je rekel, da Fellaini ne bo igral,'' je povedal Mourinho, ki ni mogel verjeti svojim ušesom. ''Vratar ga je vprašal 'kaj delaš tukaj', on pa je odvrnil 'moje ime je Fellaini in prišel sem po vstopnice od mojega prijatelja Edena Hazarda','' je dodal trener Chelseaja.

Izkazalo se je, da je bil moški res Fellaini, toda na Marouane, temveč njegov brat Mansour. Brata sta si tako podobna, da si je moral Mourinho pomagati z Googlom. ''Nekaj se ni ujemalo. Šel sem na Google in vpisal Fellainijev brat. Fant je isti. S telefonom sem šel do vratarja in rekel 'ta ali ta?'. Pokazal ga je. Od**bi, to je brat,'' se je oddahnilo Mourinhu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.